Categorieën Klik hier voor ons assortiment

select

Nieuwsbrief

Einzelmann Reserve xenon lampen Bekijk groter

Einzelmann Reserve xenon lampen

Losse lampen

Einzelmann

€ 39,00 incl. BTWLike & deel ons op facebook en maak kans op 25% korting!


Einzelmann reserve xenonlampen

Einzelmann xenon lampen zijn voorzien van dubbelbulb techniek. Deze techniek zorgt voor minder valse schittering. Voorkom met deze lampen dat men constant naar u knippert alsof u groot licht aan hebt.

Leverbaar in 3 kleuren : 6.000K 8.000K en 10.000K

Alle fitting types leverbaar : H1 H3 H7 H8 H9 H10 H11 HB3 HB4 HB5 D2s D2r  H4-3 Hi / Lo - 9007-3 (HB5)  Hi / Lo - H13 -3 Hi / Lo

Genoemde prijzen zijn per stuk prijzen.

1 jaar garantie 

 

Meer informatie over Einzelmann vindt je op www.einzelmann.nl

Opmerking

Xenon en LED verlichting mag alleen geplaatst worden in uw voertuig als deze hiervoor gemaakt is. Alle Xenon verlichting met een H-fitting (als bijvoorbeeld H7, H4, H) zijn niet bestemd voor de openbare weg. Dit is zo vanwege de Nederlandse wetgeving 'Regeling voertuigen' (Artikel 4.1 en 4.2 van de regeling voertuigen) waarin Europese richtlijnen en verordeningen op het gebied van verkeersproducten zijn opgenomen. De wegenverkeerswet 1994 is hier van toepassing.

LAMPEN MET H FITTING ZIJN NIET TOEGESTAAN OP DE OPENBARE WEG

De Europese verordening geeft aan dat Xenon lampen met een H-fitting niet gebruikt mogen worden voor de openbare weg, omdat deze lampen geen gloeidraad hebben. Hetzelfde geldt ook voor LED verlichting die bijvoorbeeld in een T-fitting worden geplaatst. Dit betekent dat lampen met dergelijke fittingen volgens deze regels niet gebruikt mogen bestaan op de openbare weg. Dit type lampen hebben geen ECE Keurmerk (Europees keurmerk). 

Dit betekent dat de lampen niet bestemd zijn voor gebruik op de openbare weg. Deze lampen zijn uitsluitend te gebruiken buiten de openbare weg. 

Recensies

Schrijf uw recensie

Einzelmann Reserve xenon lampen

Einzelmann Reserve xenon lampen

1 Andere producten in dezelfde categorie:

NAVAudio voordelen

Voor 16.00 besteld
Morgen in huis!

2 Showrooms
U bent welkom

InbouwService
Landelijk netwerk

Garantie
Directe omruilgarantie


Populaire merken