Categorieën Klik hier voor ons assortiment

select

Nieuwsbrief

Waarom ons?


NavAudio is een (web)winkel waar u tijdens de openingstijden altijd terecht kunt en de producten zelf kunt zien en uitproberen of eventueel kunt laten inbouwen.

U kiest voor navaudio, als u kwaliteit prefereert boven al het andere. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf wat auto electronica en toebehoren betrefd. U kunt bij ons langskomen in een van de filialen voor een advies op maat. Ook bieden wij inbouw mogelijkheden aan bij onze eigen filiaal of eventueel via een extern inbouwstation zodat u niet in ongemakkelijke situaties terecht kunt komen met uw voertuig en uiteraard het geen met de meeste kennis en beste tarief voor u word ingebouwd.

Wij voeren een uitgebreid assortiment, en hebben voor zo goed als ieder voertuig een oplossing op maat. De werknemers denken graag met u mee, en zoekt zaken voor u uit indien nodig. Waar andere bedrijven aangeven er niet aan te beginnen ofwel dat het totaal niet mogelijk is, begint voor ons de uitdaging pas!

Op al onze producten is de wettelijke garantie termijn van 2 jaar van toepassing. Wij hebben hier ook een uitbreiding op bedacht.
OMRUIL GARANTIE: Wij ruilen systemen namelijk in het eerste jaar om voor een ander apparaat. We proberen uiteraard de reparaties te voorkomen, maar mocht het dan toch voorkomen dat er een apparaat niet naar behoren functioneerd, kunnen wij dit snel en adequaat voor u oplossen.


 


navaudio-ervaring-100-tevreden.png


NAVAudio voordelen

Voor 16.00 besteld
Morgen in huis!

2 Showrooms
U bent welkom

InbouwService
Landelijk netwerk

Garantie
Directe omruilgarantie


Populaire merken